О. Войналович. Організація шкільної освіти для національних меншин в Україні: 20–30 рр - Стронський, Г.Й. (Український історичний журнал, 1993)
Рецензія видання: О. Войналович. Організація шкільної освіти для національних меншин в Україні: 20-30 рр.К.- Полтава: Рідний край, 1992.- 149 с.