В. А. Балицький. На шляху до правди про нього - Золотарьов, В.А.; Шаповал, Ю.І. (Український історичний журнал, 1993)
Сподіваємось, що ті матеріали, які нам вдалося здобути і використати при підготовці цього дослідження біографії В. А. Балицького, сприятимуть виробленню об'єктивної оцінки, відродженню історичної правди про нього.