Друга регіональна науково-теоретична конференція «Велика Волинь: минуле і сучасне» - Пащук, І.Г. (Український історичний журнал, 1993)
За ініціативою Рівненського краєзнавчого товариства Всеукраїнської спілки краєзнавців спільно з обласним відділенням Українського фонду культури, управлінням культури Рівненської обласної держадміністрації та Рівненською крайовою організацією Народного Руху України 18--20 грудня 1992 р. проведено другу регіональну науково-теоретичну конференцію «Велика Волинь: минуле і сучасне».