Міжнародна наукова конференція «Слов'яни та їх сусіди» - Михайлик, В.Р. (Український історичний журнал, 1993)
1-5 березня 1993 р. у Москві відбулася міжнародна наукова конференція «Слов'яни та їх сусіди. Єврейське населення Центральної, Східної і Південно-Східної Європи: середні віки - початок нового часу». Її організували Інститут слов'янознавства та балканістики Російської Академії наук (РАН) і Науковий центр загальнослов'янських досліджень (ЦЕСЛАВ).