Великий українець: Матеріали з життя та діяльності М. С. Грушевського - Сарбей, В.Г. (Український історичний журнал, 1993)
Рецензія на видання: Великий українець: Матеріали з життя та діяльності М. С. Грушевського.- Упорядкування і підготовка текстів та фотоматеріалів, коментарі та примітки А. П. Демиденка.К.: Веселка, 1992.-551 с.; іл.