Міжнародна наукова конференція «Голокост галицького єврейства – проблеми історії, політики, моралі» (до 50-річчя ліквідації Янівського концтабору у Львові) - Мирський, Р.Я.; Рабинович, П.М. (Український історичний журнал, 1994)
З 18 по 20 жовтня 1993 р. у Львові проходили міжнародна зустріч і міжнародна наукова конференція, присвячені сумній події в історії українського єврейства — 50-річчю загибелі в'язнів Янівського табору смерті у Львові під час нацистської окупації міста. Їх організували міжнародний меморіальний фонд «Янівський табір» спільно з Львівською обласною організацією «Меморіал».