Стан соціально-побутової сфери українського повоєнного села (1946–1955 pp.) - Рибак, І.В. (Український історичний журнал, 1994)
Мета повідомлення полягає в тому, щоб з’ясувати реальну карти ну відбудови соціально-побутової сфери українського повоєнного села, показати реальні проблеми і труднощі в її розвитку.