К. А. Марков. Переселенцы и их организации в Западной Германии - Давлетов, О.Р. (Український історичний журнал, 1994)
Рецензія на видання: К. А. Марков. Переселенцы и их организации в Западной Германии. Днепропетровск: Изд-во ДГУ.— 1992.— 192 с. Тема, обрана автором рецензованої праці, цікава й актуальна і сьогодні. Незважаючи на досить велику кількість вітчизняних історичних праць, присвячених ФРН, досі переселенські організації,-їх місце та роль у політичній структурі, громадському й економічному житті Захід ної Німеччини майже не вивчалися. В такому ракурсі і в таких хронологічних рамках (від К. Аденауера до Г. Коля) ця важлива проблема розглядається вперше. К. А. Марков поставив собі за мету дослідити питання переселення німців до Західної Німеччини під час другої світової війни і після неї, до початку 80-х рр.