Регіональна наукова конференція «Учні та соратники В. І. Леніна у трьох російських революціях на Катеринославщині» - Коломоєць, Ю.І. (Український історичний журнал, 1988)
10 листопада 1987 р. у Дніпропетровську відбулася регіональна наукова конференція «Учні та соратники В. І. Леніна у трьох російських революціях на Катеринославщині», присвячена 70-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції.