Ⅺ Всесоюзна наукова конференція істориків-славістів - Павлюченко, О.В. (Український історичний журнал, 1988)
27-29 січня 1988 р. у Мінську відбулася ХІ Всесоюзна наукова конференція істориків-славістів «Великий Жовтень і зарубіжні слов'янські країни», організована Міністерствами вищої і середньої спеціальної освіти СРСР та Білорусії, Інститутом слов'янознавства і балканістики АН СРСР і Білоруським державним університетом ім. В. І. Леніна.