З досвіду партійного керівництва активністю робітничого класу - Даниленко, В.М.; Коляструк, О.А. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: А. Т. Давидюк. Политическая активность рабочего класса. -Львов: Изд-во при Львов. ун-те изд, об-ния «Вища школа», 1986. - 158 с.