Акопов Михайло Арутюнович (Український історичний журнал, 1988)
7 травня 1988 р. раптово помер доктор історичних наук, професор кафедри історії КПРС Інституту підвищення кваліфікації викладачів суспільних наук при Київському держуніверситеті ім. Т. Г. Шевченка Акопов Михайло Арутюнович.