За фасадом зовнішньої політики Вашінгтона - Коваль, І.М.; Райнов, П.Я. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Е. И. Попова. Внешняя политика США в американской политологии, М. : Наука, 1987- 207 с