Ленін, еміграція і Росія - Демиденко, Г.Г.; Шморгун, П.М. (Український історичний журнал, 1988)
Рецензія на видання: Н. Д. Некоз. Связи большевистской эмиграции с партийными организациями России (1908—1917).Киев; Одесса: Вища школа, 1987—258 с.