Актуальні проблеми національної політики в СРСР - Канцелярук, Б.I.; Паталай, О.В. (Український історичний журнал, 1991)
В основу статті покладений стислий виклад виступів учасників всесоюзного наукового -семінару, що відбувся в Інституті політичних досліджень. В основу статьи положено краткое изложение выступлений участников всесоюзного научного семинара, который состоялся в Институте политических исследований.