Угорський вчений у відділі історії України XIX — початку XX століття - Федьков, О.М. (Український історичний журнал, 1992)
18 жовтня 1991 р. відбулася зустріч угорського вченого з Центру вивчення Східної і Центральної Європи Будапештського економічного університету Тібора Міклоша Поповича з співробітниками та аспірантами відділу історії України ХІХ -- початку ХХ ст. інституту історії України АН України.