Сила, победившая фашизм - Муковський, І.Т.; Савчук, П.О. (Український історичний журнал, 1991)
Рецензія на видання: Сила, победившая фашизм. В. А. Замлинский, В. Н. Вашкевич, В. Я. Галан и др. Под ред. В. А. Замлинского. Киев, Вьща шк., 1990.-- 152