Особливості політичного розвитку Росії наприкінці XIX ст. - Варшавчик, М.Я. (Український історичний журнал, 1991)
Звертається увага на ключові питання розвитку політичних відносин у Росії напри« кінці XIX ст. Обращается внимание на ключевые вопросы развития политических отношений в; России в конце XIX ст.