Теми дисертацій і монографій (Український історичний журнал, 1991)
26 грудня 1990 р. президія Республіканської Ради по координації науково-дослідної роботи в галузі історії КПРС і партійного будівництва розглянула і схвалила теми дисертацій і монографій.