Маршал Б. М. Шапошников - Раманичев, М.М. (Український історичний журнал, 1991)
В повідомленні висвітлюється діяльність Б. М. Шапошникова в 30-ті — 40-ві роки, його взаємовідносини з И. В. Сталіним, показано внесок маршала в перемогу радянського народу над фашистськими загарбниками. В сообщении освещаются деятельность Б. М. Шапошникова в 30-е — 40-е годы, его взаимоотношения с И. В. Сталиным, показан вклад маршала в победу советского народа над фашистскими захватчиками.