1941-1945 роки. Україна - Коваль, М.В. (Український історичний журнал, 1991)
У статті під кутом зору нової інформації розглядаються найбільш складні проблеми історії України в період Великої Вітчизняної війни. В статье под углом зрения нозой информации рассматриваются наиболее сложные проблемы истории Украины в период Великой Отечественной войны.