Ювілейний збірник праць наукового конгресу у 1000-ліття хрищення Руси-України - Ричка, В.М. (Український історичний журнал, 1991)
Рецензія на видання: Ювілейний збірник праць наукового конгресу у 1000-ліття хрищення Руси-України. Мюнхен, 1988/1989. - 1002 с.