«Бюро» доктора Візенталя - Шульмейстер, Ю.О. (Український історичний журнал, 1991)
Висвітлюється життєзий шлях Симона Візенталя - наполегливого діяча у справі внявлення та покарання (воєнних злочинців, докладно розповідається про тривалі та складні пошуки ним одного з найжорстокіших гітлерівських катів - А. Ейхмана - організатора знищення 6 млн. євреїв Європи. Освещается жизненный путь Симона Визенталя — настойчивого деятеля в деле розыска и наказания военных преступников, подробно рассказывается о длительных и сложных поисках им одного из самых жестоких гитлеровских палачей — А. Эйхмана — организатора уничтожения 6 млн. евреев Европы.