Командарм І. Ф. Федько - Якупов, Н.М. (Український історичний журнал, 1991)
Висвітлюються життя і діяльність славного сина українського народу Івана Федоровича Федька, активного учасника революції й громадянської війни, визначного воєначальника Червоної Армії, який став жертвою сталінських репресій. Освещаются жизнь и деятельность славного сына украинского народа Ивана Федоровича Федько, активного участника революции и гражданской войны, вндного военачальника Красной Армии, ставшего жертвой сталинских репрессий.