Друга науково-краєзнавча конференція «Острог на порозі 900-річчя» - Ковальський, М.П.; Журба, О.І. (Український історичний журнал, 1991)
1-2 червня 1991 р. відбулася Острозька науково-краєзнавча конференція. Вона зібрала спеціалістів різного профілю: археологів, мистецтвознавців, філологів, істориків, працівників архівів та музеїв тощо. Вони представляли наукові, культурні та освітні установи багатьох регіонів України