Охорона історичних пам’яток у США, Великобританії й Канаді - Горбик, В.О. (Український історичний журнал, 1991)
Висвітлюється досвід, нагромаджений в США, Канаді, Великобританії у справі збереження й використання нерухомих пам'яток історії та культури. Освещается опыт, накопленный в США, Канаде, Великобритании в деле сохранения и использования недвижимых памятников истории и культуры.