Володимир Іванович Пічета - Иоффе, Е.Г. (Український історичний журнал, 1991)
В публікації розповідається про життєвий шлях та найважливіші праці відомого радянського вченого-історика Володимира Івановича Пічети (1878—1947 рр.). В публикации рассказывается о жизненном путь и важнейших трудах известного советского ученого-историка Владимира Ивановича Пичеты (1878—1947 гг.).