І. К. Дашковський: нарис політичної діяльності - Греченко, В.А. (Український історичний журнал, 1991)
Вперше зроблено спробу розкрити зміст політичної та наукової діяльності І. К. Дашковського, висвітлити складний життєвий шлях цієї неординарної особистості.