У пошуках історичної правди («круглий стіл») (Український історичний журнал, 1991)
Виступаючи прихильником об'єктивного І неупередженого висвітлення минулого, редакція «Українського історичного журналу» запросила до обговорення на «круглому столі» проблеми міфотворчості у вітчизняній науці групу авторитетних вчених-істориків республіки.