Захист докторських дисертацій О. Г. Цвєтковим та І. А. Хижняк - Колодєзев, С.П. (Український історичний журнал, 1991)
16 січня 1991 р. на засіданні спеціалізованої ради по захисту дисертацій при Інституті історії України АН УРСР відбувся публічний захист дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра іст. наук ст. наук. співробітником Інституту соціальних і економічних проблем зарубіжних країн АН УРСР О. Г. Цвєтковим на тему: «Соціальні суперечності та соціальні програми в США (60-80-ті роки)». 25 січня ц. р. на засіданні спеціалізованої ради по захисту дисертацій при Інституті історії України АН УРСР відбувся захист дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра іст. наук завідуючим кафедрою загальної історії Київського державного педагогічного | інституту ім. О. М. Горького доцентом І. А. Хижняком на тему: «Проблеми соціального регулювання сфери культури США 60--80-х років ХХ ст.».