Круглий стіл «Історія релігій на Україні» - Моравська, Л.В. (Український історичний журнал, 1991)
3 27 по 30 травня у Львові відбулося засідання круглого столу «Історія релігій на Україні», організаторами якого були Музей історії релігії, Археографічна комісія Академії наук УРСР, Республіканська асоціація українознавства, Наукове товариство ім. Т. Г. Шевченка. В його роботі взяли участь науковці з Києва, Львова, Москви, Ленінграда, США, Канади, а також представники різних релігійних конфесій, культурних товариств та творчих спілок.