X Подільська обласна наукова конференція з історичного краєзнавства - Гуньовський, І.М. (Український історичний журнал, 1992)
Десята наукова конференція з історичного краєзнавства відбулася 5 вересня 1991 р. Більшість доповідей, прочитаних на ній, була пройнята болем за долю України. Ма конференції порушувалося питання про вивчення архівів не тільки України, а й Москви, Санкт-Петербурга, Парижа, Лондона, Стамбула й Варшави, в яких зберігаються матеріали з історії нашої Батьківщини.