Ювілейна наукова конференція в Торонто «Михайло Грушевський в історії України» - Злупко, Т.С. (Український історичний журнал, 1992)
Важливою подією в науковому житті українців Торонто та й всієї громади українців Канади стало проведення ювілейної наукової конференції «Михайло Грушевський в історії України» (9 листопада 1991 р.). Її організував Академічний комітет для відзначення 125-річчя з дня народження М. Грушевського (при співпраці Наукової ради при СКВУ).