Споконвічна українська земля: Історичні зв’язки Північної Буковини з Росією і Наддніпрянщиною - Кукурудзяк, М.Г. (Український історичний журнал, 1992)
Рецензія на видання: Споконвічна українська земля: Історичні зв’язки Північної Буковини з Росією і Наддніпрянщиною. Упорядники: П. В. Василенко та ін. Ужгород: Карпати, 1990.-- 648 с.