Безробіття в Донбасі часів непу - Нікольський, В.М. (Український історичний журнал, 1992)
Аналізуються проблеми, пов’язані з безробіттям у 20-ті роки в Донбасі, показано різноманітні форми боротьби з цим явищем. Анализируются проблемы, связанные с безработицей в 20-е годы в Донбассе, показаны различные формы борьбы с этим явлением.