Проблеми побутової історичної свідомості - Бояджиєв, Г. (Український історичний журнал, 1992)
Без претензій на вичерпність і докладний аналіз пропонуються деякі спостереження про сучасний стан побутової історичної свідомості та шляхи її удосконалення. Без претензий на исчерпывающий и подробный анализ предлагаются некоторые наблюдения о современном состоянии бытового исторического сознания и путях его совершенствования.