Наукова конференція «Греко-російсько-українська культурна спільність: тисячоліття її формування» - Терентьєва, Н.О. (Український історичний журнал, 1992)
30-31 травня в Донецьку відбулася наукова конференція «Греко-російсько-українська культурна спільність: тисячоліття її формування». Вона була організована Спілкою греків України.