Республіканська науково-методична студентська конференція «Історія державності України» - Гордієнко, П.Л. (Український історичний журнал, 1992)
15-16 квітня 1992 р. у Києві відбулася науково-методична конференція, присвячена проблемам державності в історії України та на сучасному етапі. В конференції взяли участь понад 120 студентів і аспірантів з багатьох вузів України.