В. М. Ричка. За літописним рядком - Гуньовський, І.М. (Український історичний журнал, 1992)
Рецензія на видання: В. М. Ричка. За літописним рядком: історичні оповіді про Київську Русь. К., Рад. шк., 1991.-- 207 с.