Герої руху Опору у Франції — вихідці з України - Єлисаветський, С.Я. (Український історичний журнал, 1992)
Розповідається про долю трьох радянських учасників антифашистської боротьби у Франції, наших земляків. Рассказывается о судьбе трех советских участников антифашистской борьбы во Франции, наших земляков.