Конференція у Тернополі «Богдан Хмельницький: уроки історії та реалії сьогодення» - Герета, І.П. (Український історичний журнал, 1996)
До 400-річчя з дня народження великого гетьмана Інститут національного відродження України, створений з ініціативи Тернопільської крайової організації Руху в 1991 р., провів конференцію «Богдан Хмельницький: уроки історії та реалії сьогодення».