Греко-католицька церква в 1944–1991 рр. (Український історичний журнал, 1996)
Нещодавно відкриті спецсховища дають можливість прослідкувати хроніку трагедії греко-католиків після закінчення другої світової війни, коли більшовицька Москва організувала руками самих українців ліквідацію власної церкви на Львівському псевдособорі в 1946 р. Про це свідчать пропоновані документи, яких залишилося дуже багато.