Засідання Головної редакційної колегії та авторського колективу «Історія классов і соціальних слоев Української ССР» - Даниленко, В.М. (Український історичний журнал, 1986)
29 грудня 1965 р. з нагоди початку роботи над новою темою в Інституті історії АН УРСР відбулося засідання Головної редакційної колегії та авторського колективу.