Книга про Ужгород - Лукач, Б.І.; Парасунько, О.А. (Український історичний журнал, 1986)
Рецензія на видання: И. М. Гранчак, В. В. Палек. Город над Ужем: Исторический очерк. Ужгород: Карпаты, 1984.—208 с.