О.П. Іваніцька. Франкістська Іспанія 1939-1975 рр. Історіографія - Копилов, С.А. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: О.П. Іваніцька. Франкістська Іспанія 1939-1975 рр. Історіографія. Вінниця: б/в, 1996. -160 с.