Українська біографістика: Збірник наукових праць. Вип. І - Майборода, О.М. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: Українська біографістика: Збірник наукових праць / Відп. ред. В. С. Чишко. K., 1996. - Bun. I. - 220 с.