Ю. Шаповал, В. Пристайко. Михайло Грушевський і ГПУ - НКВД: Трагічне десятиліття: 1924-1934 - Васильєв, В.В.; Калитко, С.Л. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: Ю. Шаповал, В. Пристайко. Михайло Грушевський і ГПУ - НКВД: Трагічне десятиліття: 1924-1934. К.: Україна, 1996. - 331 с. з іл.