В.М. Ричка. Церква Київської Русі - Коваленко, В.П. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: В.М. Ричка. Церква Київської Русі (соціальний та етнокультурний аспект). Київ: Інститут історії України НАНУ, 1997. — 208 с.