Студії з архівної справи та документознавства. т. 1 - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: Студії з архівної справи та документознавства. т. 1. Український державний науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства. K., 1996. - 166 с.