Ярослав Ісаєвич. Україна давня і нова: народ, релігія, культура - Дзюба, О.М. (Український історичний журнал, 1997)
Рецензія на видання: Ярослав Ісаєвич. Україна давня і нова: народ, релігія, культура. Львів, 1996. - 334 с.